Skip to main content

Samen bereik je altijd meer!

Hoe mijn methode jou verder zal brengen!

Ik geloof altijd in het feit dat als je samen bent, verder kunt komen. Wil je iets snel voor elkaar krijgen, doe het dan alleen!

En dit is de kracht waar ik in geloof.

Met mijn methode zorgen we voor helderheid, bewuste doelen en stap voor stap taken om te komen bij je droom. En alles in samenwerking met de actiepunten die jij op kunt pakken om het te realiseren in een samen gekozen tijdsbestek

Ik wil meer weten!
Lukas is toegankelijk, begrijpt z’n tak van sport en oprecht. Elke keer voelde ik me gehoord, en na ieder gesprek ging ik met veel energie en enthousiasme aan de slag met m’n nieuwe ideeën. Ik zou zijn advies ten aller tijde opvolgen!

Jeffrey Kloof, Zelfstandig Technisch Adviseur 

Resultaat gericht

Het proces is belangrijk, maar het wel om jouw resultaten. Zonder resultaten kan je wel veel gegroeid zijn, maar heb je uiteindelijk niks.

Positieve focus

Er zijn altijd tegenslagen, maar het is onze taak om het positieve eruit te halen en te weten hoe we door moeten gaan!

Plezier

Wat we ook doen, als er geen plezier is. Dan nemen we een andere route! Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd

Voor wie is de coaching bedoeld?

 • Mensen die meer in hun mars hebben dan wat ze nu hebben aangetoond
 • Mensen die hard willen werken voor hun toekomst
 • Mensen die het meeste uit zichzelf willen halen
 • Mensen die financieel vrij willen worden
 • Mensen die weten dat ze er zullen komen, en open staan voor nieuwe ideeën
Dit ben ik!
Lukas legt uit

Word ik jouw Coach?

Vanaf jongs af aan was ik al bezig met persoonlijke groei en succes. Tijdens mijn studie kwam ik in contact met mijn eerste coach, die me introduceerde aan de wereld van NLP. Gedurende een jaar was ik elke dag na school bij deze coach, en dit was de meest waardevolle tijd in mijn jeugdige leven. Je kunt wel zeggen dat dit een keerpunt in mijn leven was, want het opende mijn ogen en maakte me leergierig naar meer.

Naast mijn interesse in mensen, was ik tegelijkertijd ook bezig te onderzoeken hoe ik mijn financiële doelen kon bereiken door te investeren in aandelen. Dit leidde tot een groei in mijn financiële kennis en vaardigheden.

Met deze kennis en vaardigheden ben ik mijn eigen bedrijf gestart, waar ik anderen help om hun persoonlijke en professionele doelen te bereiken. En het is een grote succes gebleken, ik help steeds meer mensen hun dromen waar te maken. Mijn passie voor persoonlijke groei en succes heeft me geleid naar waar ik nu ben en ik kan niet wachten om nog meer mensen te helpen hetzelfde te bereiken. Wie weet, misschien ben jij de volgende die ik kan helpen om jouw persoonlijke en professionele doelen waar te maken.

Je hebt soms van die vraagstukken, waarbij je specifiek hulp nodig hebt. Ik ben Lukas tegen gekomen op zo'n moment in m'n leven. Daar kon hij de juiste hulp bieden die ik nodig had op dat moment. Hij luistert aandachtig en biedt je daarna keuzes waarbij je zelf dan weer de controle in je leven kunt nemen. Ik blijf graag met je in contact!

RoyAgrarisch Ondernemer

Ik heb met Lukas mogen samenwerken in het verleden. Hij is oprecht en geeft je de advies die je nodig hebt, niet altijd dat waar je om vraagt, maar wel dat wat je het meeste nodig hebt. Ik ben blij dat ik met hem heb mogen samenwerken.

AlwinOndernemer in Grafisch ontwerp

Ik geloofde voorheen niet dat Lukas de juiste coach voor mij zou zijn. Maar met zijn inzichten ga je wel anders kijken naar je eigen onderneming. Dat perspectief heeft mij juist geholpen met nieuwe hoogtes bereiken in m'n eigen bedrijf. Ik wil hem heel erg danken voor zijn hulp!

MichelZelfstandig ondernemer in Fysiotherapie

Lukas is geduldig, luistert goed en op basis van wat jij nodig hebt, legt hij de stappen voor je uit die jij kan kiezen. Ik ben altijd erg content geweest met de adviezen die hij me gegeven heeft.

JelleIngenieur

Hoe werkt het dan?

 • We beginnen met een oriënterend gesprek. Ik noem dit altijd de nulmeting, om te kijken waar je nu staat en waar je naar toe wilt in 12 maanden.
 • Daarna gaan we kijken welke doelen je hebt. De vraag is dan: hoe maken we deze realistisch?
 • Op basis daarvan gaan we thema’s koppelen aan deze stappenplan die we samen gaan maken.
 • Dit plan gaat er voor zorgen dat je je doelen ook met succes kan behalen.
 • Je krijgt voor alle sessies persoonlijke opdrachten, om je kennis bij te spijkeren en te werken naar de volgende sessie.
 • We passen qua snelheid altijd aan op jouw persoonlijke situatie.
Ik wil een gesprek

Boek je eerste gesprek met Lukas


Lukas Xu is de oprichter van LukasXu.com, XL-Wealth.com en is de Eigenaar van XL Finance & Consultancy.

Hij coacht ondernemers en particulieren hoe je je eigen vermogen kunt groeien met je eigen kennis en vaardigheden. Dit doet hij al sinds 2011, en zijn doel is om een miljoen mensen te bereiken en hen de vaardigheden te leren om financieel vrij te worden. Met meer dan 7.400 cursisten is hij al goed bezig om zijn droom te realiseren. De vraag is: Ben jij bereid om ook van hem te leren, zodat jij financieel vrij kunt worden?

About Lukas

LUKAS XU COACHING

PLEZIER, SAMEN, GROEI.