Leer de geheimen van een vastgoed investeerder met 10+ jaren ervaring!

Met meer dan 50 panden heeft Lukas dé ervaring om jou te begeleiden in hoe jij ook kan beginnen als vastgoed investeerder!

Vermijdt de domme fouten van een vastgoed investeerder!

Tijdens mijn 2 uur durende workshop ga je laten zien of investeren in vastgoed iets voor jou is, maar ik ga je ook vertellen welk dingen je wel en niet moet doen, maar ook de echte geheimen van een vastgoed investeerder. Die dingen wat de zogenaamde investeerders niet weten. Dus onderscheid jezelf en maak de juiste keuzes!

De aanbieding is nu 1+1 gratis. Neem nu iemand gratis mee, zodat je samen kunt leren. Je krijgt zoveel waarde voor deze prijs nu, waar wacht je nog op!?!?

Leer het geheim van investeerders! Meld je nu aan!

Lukas training
Lukas vertelt
lukasxu.nl

Nieuwe data beschikbaar!

Laatste kans!
Donderdag 16 maart 2023
19.00-21.00u,
Locatie: Hoogeveen

Prijs: €50

Registration for this date is now closed.

Waarom investeren in vastgoed een goed besluit is!

Je leest er veel over, investeren in vastgoed. Is het nou echt een goed idee? Het is toch vreselijk duur om te beginnen? Wat als ik een verkeerd pand aanschaf? Hoe vind ik de juiste huurder? Kan ik het wel zelf?

Ik krijg deze vragen regelmatig, en het interessante is dat het écht makkelijker is dan je denkt! Maar je moet wel weten wat je doet, en nog belangrijker, leer de juiste strategieën die ze je nooit vertellen!

Tijdens deze workshop ga ik je laten zien, wat jij moet doen om die fouten te vermijden en nog belangrijker, de geheimen toe te passen die ze niet willen dat je leert! Het geheim wat ik je ga leren is de sleutel tot financiën regelen die je dacht dat niet mogelijk was!

sean en margriet
Lukas legt uit

Persoonlijke aandacht is de beste groei middel!

Met meer dan 10 jaar ervaring in coaching, weet Lukas als de beste dat je met persoonlijke aandacht het verst komt in jouw leerproces.
Daarom is dit ook een interactieve workshop, waarbij je de persoonlijke begeleiding zult ervaren, hoe jij naar een vastgoed investering kunt kijken, en welke keuzes jij moet maken om de beste keuze te maken die bij jou en jouw leven past.

Wat zeggen anderen:

Margot

Margot

De workshop heeft mij veel praktische handvaten gegeven toen ik geïnteresseerd was in vastgoed investeren. Lukas geeft je inzichten die je eerst niet voor mogelijk dacht, en door hem ben ik wel de vastgoed in gegaan. Iets wat ik nooit voor mogelijk had gedacht voor mezelf.

Elise workshop

Elise

Ik vond het altijd erg spannend om te starten, maar met de persoonlijke begeleiding van Lukas wist ik dat ik in goede handen was. Hij liet me zien dat het helemaal niet zo risicovol hoefde te zijn. Zo lang je weet wat je doet, kan je (zoals hij dat noemt) gecontroleerd risicovol investeren.

Pascal

Pascal

Met de hulp van Lukas heb ik mijn dromen kunnen waar maken. Het klinkt echt cliché, maar je moet het zelf maar meemaken, om het te geloven. Voordat ik het wist, lukte het me om m’n eerste pand te bemachtigen, en met een goed rendement!

Lukas Xu is de oprichter van LukasXu.com, XL-Wealth.com en is de Eigenaar van XL Finance & Consultancy.

Hij coacht ondernemers en particulieren hoe je je eigen vermogen kunt groeien met je eigen kennis en vaardigheden. Dit doet hij al sinds 2011, en zijn doel is om een miljoen mensen te bereiken en hen de vaardigheden te leren om financieel vrij te worden. Met meer dan 7.400 cursisten is hij al goed bezig om zijn droom te realiseren. De vraag is: Ben jij bereid om ook van hem te leren, zodat jij financieel vrij kunt worden?

About Lukas

LUKAS XU COACHING

PLEZIER, SAMEN, GROEI.